- 1 kg Varkenswangen (bestellen bij de slager)
- 1 fles Droge witte wijn
- 2 el Balsamicoazijn
- 5 takjes rozemarijn
- 10 blaadjes Salie
- 4 à 5 tenen knoflook
De wangetjes aanbraden in de boter (Peper en zout toevoegen na het braden, en vlees omhusselen)
De gehakte kruiden en knoflook toevoegen en de balsamicoazijn. Weer even omhusselen alvorens je het geheel afdekt met de witte wijn. De wangetjes slinken nog wat dus hoeven ze niet helemaal ondergedompeld te zijn.
Dit zo'n uurtje of 2 zachtjes laten stoven.
Lekker met verse pasta, frisse groene salade en een niet al te zware, fruitige rode wijn (Een Vignes du Mazelet-je wellicht...)
- 1 fles Droge witte wijn
- 2 el Balsamicoazijn
- 5 takjes rozemarijn
- 10 blaadjes Salie
- 4 à 5 tenen knoflook
De wangetjes aanbraden in de boter (Peper en zout toevoegen na het braden, en vlees omhusselen)
De gehakte kruiden en knoflook toevoegen en de balsamicoazijn. Weer even omhusselen alvorens je het geheel afdekt met de witte wijn. De wangetjes slinken nog wat dus hoeven ze niet helemaal ondergedompeld te zijn.
Dit zo'n uurtje of 2 zachtjes laten stoven.
Lekker met verse pasta, frisse groene salade en een niet al te zware, fruitige rode wijn (Een Vignes du Mazelet-je wellicht...)
Bon App!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten